Ellen Pompeo in Grey's Anatomy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ellen Pompeo in Grey's Anatomy
TV

Meredith Grey verdwijnt bijna uit Grey’s Anatomy!

|
|

Laatste update:

Actrice Ellen Pompeo heeft al jarenlang een haat/liefdeverhouding met de serie Grey’s Anatomy. Ja, de serie is al jarenlang een succes, maar daardoor komt ze eigenlijk nooit aan iets anders toe. Pompeo zegt al een tijd dat ze binnenkort misschien wel stopt, en dat moment lijkt te naderen. Haar personage Meredith Grey zit in het nieuwste seizoen maar in een paar afleveringen!

Volgens de Amerikaanse site Entertainment Weekly zit Meredith Grey in slechts acht afleveringen van het negentiende seizoen. Waarschijnlijk bestaat deze reeks uit 22 episodes, dus we zien Pompeo in íets meer dan een derde van de afleveringen. Schokkend! Net als deze hartverscheurende momenten uit de lange geschiedenis van Grey’s Anatomy.

Uitstapje van Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy seizoen 19 richt zich schijnbaar op een nieuwe lichting artsen in opleiding, die klaargestoomd worden in het Grey Sloan Memorial Hospital. Ellen Pompeo krijgt door haar kleinere rol meer tijd voor ander werk. Ze speelt de hoofdrol in een nieuwe serie over het waargebeurde verhaal van de familie Barnett. Het echtpaar Michael en Kristine Barnett adopteerden een meisje van negen, maar raakten ervan overtuigd dat hun dochter een (kwaadaardige!) vrouw van 22 was met dwerggroei. Wanneer deze thrillerserie verschijnt is nog niet bekend.

De opnames van het negentiende seizoen beginnen waarschijnlijk volgende week, waarna Grey’s Anatomy in oktober weer uitgezonden wordt in de Verenigde Staten. Waarschijnlijk verschijnen de afleveringen daarna snel op Disney+

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder