Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland

Meilandjes reageren op kritiek: 'We kunnen Maxime ook wel eens achter behang plakken'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Maxime Meiland dacht van de week te scoren met een leuk topless kiekje, maar sommige volgers dachten daar anders over. In plaats van te reageren op wat ze zagen, hadden ze het vooral over het gedrag van de jongste telg. Maar hé, dat gaat het ene oor in en het andere weer uit bij de Meilandjes! 

Na de vorige Chateau Meiland-aflevering kreeg Maxime het flink te verduren. Volgens enkele Instagram-volgers zou ze 'het gedrag van een kind hebben', 'mooi van buiten slecht van binnen zijn' en zo ging het wel even door onder haar foto. Nou, tijd voor de familie om in te grijpen!

Liefde voor elkaar

Aan Privé TV laten Martien en Erica weten: "Het raakt ons niet. Wij kunnen haar ook wel eens achter het behang plakken, maar we zijn heel close met Maxime", valt te lezen in hun statement. "Daarnaast weten we dat, ondanks haar grote mond af en toe, Maxime heel veel van ons houdt." En ach, de familie is na twee jaar realitytv wel wat gewend. "Kijkers hebben soms al commentaar als Martien bijvoorbeeld het woord Pipo gebruikt als hij het over Leroy heeft. Mensen zijn niet veel gewend. Voor ons is dit zeker geen afkraken: we zijn gek op Leroy." 

Verhuispaniek

Daarnaast hebben ze wel wat anders aan hun hoofd dan reageren op die reacties. In de aflevering van vanavond staat namelijk het afscheid van Maxime centraal. Maar of dat helemaal soepel verloopt...daar lijkt het niet op. Martien en Maxime raken al snel in een discussie over de verhuiswagen. Lees daar hier alles over

Chateau Meiland is iedere maandag en donderdag te zien om 20.30 uur. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder