Maxime Meiland uit Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland uit Chateau Meiland

Maxime Meiland wekt ergernis kijkers: 'Heel verwend'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Deze stond grotendeels in het teken van de gender reveal party, waarbij werd onthuld of Maxime en Leroy een zoontje of een dochtertje krijgen. Om een beetje funkyfris voor de dag te komen, had Maxime besloten om haar haar te laten verven door vaderlief. Zoals we gewend zijn van de Meilandjes, ontaardde deze alledaagse handeling al snel in een drama dat alle fatsoenlijke geluidsnormen overschreed... tot grote ergernis van veel kijkers!

Divagedrag

Veel kijkers vonden dat Maxime Meiland wel erg overdreven reageerde op de haarkleuring. Maar het was niet alleen haar gekrijs en gegil dat de irritatie wekte bij een groot deel van het publiek. Zo zou Maxime steeds meer verwend divagedrag gaan vertonen. Ook de toon waarop ze tegen haar ouders Martien en Erica praat schoot bij sommige Chateau Meiland-kijkers in het verkeerde keelgat.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Kijkcijfers Chateau Meiland

Ondanks alle kritiek, waren de kijkcijfers van Chateau Meiland er beslist niet minder om. De realityserie kon rekenen op gemiddeld 1.405.000 kijkers. Daarmee was Chateau Meiland, op het Journaal na, het best bekeken programma van de maandagavond. Geen wonder dat SBS heeft besloten om de avonturen van de Meilandjes komende zomer dagelijks uit te zenden.

De gehele aflevering van Chateau Meiland is (met gedempt volume) terug te kijken op Kijk.nl.

Lees verder