Martien Meiland en Leroy Molkenboer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en Leroy Molkenboer

Verhuispaniek bij Martien Meiland en Leroy: ‘Zweet staat in je spleet’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er is grote paniek bij de Meilandjes. Maxime en Leroy gaan samenwonen, en dat gaat natuurlijk op de Meiland-manier, niet zonder slag of stoot dus.

Wat een drama” klinkt het in het nieuwe huis van de aanstaande ouders. Martien helpt bij de verhuizing van zijn dochter, maar het gaat al meteen mis. Ze moeten een groot bord naar binnen krijgen via een raam. “Dit wil niet, nee!” schreeuwt Martien. Leroy is er helemaal klaar mee. “We zitten nog niet eens in het huis. Dit gaat niet.

Zweet in je spleet

Het bord past dus niet en het nieuwe power-duo ziet het niet meer zitten. “Moeten we niet eerst pauzeren met een rosé?” “Ja, het zweet staat in m’n …” Leroy durft het niet af te maken, dus laat dat maar aan Martien over: “Ja, het zweet staat in je spleet.

‘Wat een gezeik’

Ondertussen zien we dat Leroy inmiddels al geslaagd is voor de Meiland-inburgeringscursus. “Wat een gezeik!” Hij kent alle iconische quotes van zijn schoonvader al uit z’n hoofd. De oud-kasteelheer stemt in: “Oh jij begint ook al, ja, wat een gezeik.

Verhuiswagen  

Dan is het aan Maxime om de verhuiswagen van de Hengelose boerderij naar haar nieuwe stulpje te rijden, maar ook dat is één groot drama. Zelfs met hulp van Martien. “Draaien, kom maar, draaien. Nee, dit is helemaal niet goed!De ‘verwende’ Maxime snapt er niks van. “Maar zo draai ik ‘m toch niet? Papa!

Draaien, draaien, draaien

Martien is klaar met het rijgedrag van zijn dochter. “Rijden! NEE! Eerst daarheen en dan daarheen. Draaien, draaien, draaien.” Hij zou zo in een stoel kunnen kruipen als coach bij The Voice, maar Martien heeft een hele duidelijke verklaring. “Ja, naja, moet je luisteren. Het is hier gewoon klein.

De laatste aflevering van dit seizoen Chateau Meiland is vanavond om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Daarna nog niet uitgekeken? Check hier de meest hilarische momenten.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder