Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland

Veel reacties op topless Maxime Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Maxime Meilands Insta-game is on fire de laatste tijd. Zo verblufte ze vorige week menig volger met een soort Carice van Houten-look en ook nu gooit ze hoge ogen, met... een topless foto! Ze krijgt veel reacties, maar die gaan dan weer over iets héél anders.

De zwangere SBS6-realityster geniet van de zon, zo te zien ook nog eens topless. Hopelijk zat ze niet al te lang te zonnen in deze pose want dan loopt ze er binnenkort bij als een zongebruinde zebra. 

'Prachtig'

"Prachtig", zo schrijft SBS6-collega Wendy van Dijk onder de foto. Ook Fabiola Volkers ("beautiful") en Anna Nooshin ("mooi") laten van zich horen. Zelfs sommige haters vinden het een mooie foto, maar ze grijpen dit moment aan om Maxime terecht te wijzen.

Heftige reacties

En dat heeft alles te maken met de laatste, veelbesproken Chateau Meiland-aflevering waarin Maxime volgens kijkers een niet al te fraaie rol speelde. Ook nu laat de kritische kijker van zich horen. "Mooie foto, maar gedrag van een klein kind", zo klinkt het. "Iets liever voor jouw ouders zijn ?", zegt een ander. "Mooi van buiten slecht van binnen jammer."

Sommigen ontpoppen zich zelfs als een soort opvoedcoach. "Wees eens wat liever tegen je vader, hij houdt en doet zoveel voor jou! Ik vind jullie allemaal echt leuk, maar dit viel mij op! ?" En, het toppunt van ongetwijfeld goedbedoeld advies, afkomstig van ene Dineke: "Heel mooi Maxime! Als ik jullie programma zit te kijken wil ik zó vaak tegen je zeggen: doe eens wat liever tegen je pa en ma. Niet zo vaak zo afsnauwen, ik vind dat echt verdrietig om te zien. Besef dat veel mensen 'een moord zouden doen' voor zulke ouders, jij lijkt hun steun vaak niet te zien/waarderen. Ik zeg lijkt, omdat ik toch wel denk dat het een façade is en je het niet zo meent." Wat zou Martien hier allemaal van vinden? Nou, we hebben wel een idee...

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder