Dat is snel: Meghan Markle werkt aan comeback bij Disney

Door Redactie
Meghan Markle

Afgelopen week verrasten prins Harry en Meghan Markle vriend en vijand door afstand te nemen van het Britse koningshuis. En dat kan zomaar het begin zijn van een comeback van Meghan naar de showbizz!

Hollywood

Deze week stond voor een groot deel in het teken van de Megxit: prins Harry en Meghan Markle willen niet langer in de schaduw staan van de Britse troon en hun eigen dromen najagen. Daarbij benadrukte het echtpaar dat zij ook op financieel vlak hun eigen boontjes willen doppen. Natuurlijk riep dat direct de vraag op of Meghan haar carrière als actrice weer zou oppakken. Zover is het voorlopig nog niet, maar het lijkt erop dat de voormalige Suits-ster de banden met Hollywood weer flink aan het aanhalen is!

Spanningen

Volgens The Times heeft Meghan een deal gesloten met Disney. Zij zal de voice-over verzorgen van een nog onbekend project, in ruil voor een gulle donatie aan de natuurbeschermingsorganisatie Elephants Without Borders. De deal zou overigens al gesloten zijn voordat prins Harry en Meghan Markle hun spraakmakende besluit met de wereld deelden. Meghans bijbaantje voor Disney zou zelfs rond de kerst al tot spanningen hebben geleid binnen de koninklijke familie. Misschien dat deze discussie zelfs net het zetje was voor het echtpaar om het Britse vorstenhuis de rug toe te keren…