Patrick J. Adams en Meghan Markle in Suits

Veronica Superguide logo
Patrick J. Adams en Meghan Markle in Suits

Gaat Meghan Markle na Royal-exit weer acteren?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Mocht je het gemist hebben: prins Harry en Meghan Markle plannen een flinke stap terug binnen het Britse koninkrijk. Ze willen geen ‘senior members of the Royal Family' meer zijn en wij vragen ons natuurlijk direct af of Meghan haar acteercarrière weer gaat oppakken!

Nou, waarschijnlijk niet, maar we zijn niet de enigen die het hopen. Gisteren klommen Suits-fans al meteen in de pen op twitter. Ze vragen zich af of dit nieuws betekent dat Meghan mogelijk weer gaat acteren. Zo ja: misschien kan Suits dan ook effe terugkomen, als we toch bezig zijn?

Suits seizoen 10

De wereld leerde Meghan Markle in 2011 kennen als Rachel Zane in advocatenserie Suits. Het was dan ook best wel shocking toen ze de show in 2018 verliet en dat komt natuurlijk allemaal door haar huwelijk met prins Harry en haar intrede tot het Britse koningshuis. Het schijnt dat de makers haar zelfs een monsterbedrag boden om toch nog even terug te keren als Rachel. Suits is zoals je weet met seizoen 9 tot een definitief einde gekomen. Ook spin-off-serie Pearson is inmiddels alweer afgelopen. Die show, rond advocate Jessica Pearson (Gina Torres), werd na één seizoen al van de buis gehaald. Oftewel: de wereld van Suits is momenteel... vrij dood.

Het besluit van Harry en Meghan

De laatste ontwikkelingen in Buckingham Palace houden Engeland in zijn greep. De keuze van Harry en Meghan maakt de beruchte Britse roddelpers zelfs furieus. 'Megxit - Oorlog na stoppen Harry & Meg. Koningin, Charles en William furieus', kopt The Sun bijvoorbeeld. Waar het allemaal op neerkomt? Meghan en Harry willen meer vrijheid, financiële onafhankelijkheid én zijn van plan om voortaan te gaan pendelen tussen Engeland en de VS. Deze bom dropten de Duke en Duchess overigens zelf op Instagram. Lees hieronder hun hele verklaring. 

Lees verder