Patrick J Adams (Mike Ross) en Meghan Markle (Rachel Zane) in Suits

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patrick J Adams (Mike Ross) en Meghan Markle (Rachel Zane) in Suits

Meghan Markle toch wel in Suits seizoen 9?

|
|

Laatste update:

Het allerlaatste seizoen van Suits gaat al bijna van start in Amerika. Eerder was al bevestigd dat Patrick J. Adams terugkeert als Mike Ross, maar geldt hetzelfde voor zijn on-screen vrouw Meghan Markle?

Rachel Zane

Voordat Meghan het jawoord gaf aan prins Harry, speelde ze 7 seizoenen lang als Rachel Zane. Mike en Rachel vertrokken daarna vanuit New York naar Seattle om vervolgens compleet te verdwijnen uit de serie. Voor het slot maakt Mike dus een tripje terug naar The Big Apple, maar helaas blijft Rachel thuis.  

Wel een belletje

Hoewel Meghan dus niet fysiek terug op het scherm zal verschijnen met de rest van de geliefde cast, vertelt Adams aan Entertainment Online dat zijn personage wel telefonisch contact heeft met zijn vrouw. "Hij belt Rachel en er worden een paar ‘ik hou van je’s uitgewisseld’. Ik denk dat er een duidelijke erkenning is dat ze nog steeds deel uitmaakt van de show."

Nog effe wachten...

Wij zullen nog even moeten wachten tot we het laatste seizoen (legaal) kunnen kijken. Woensdag 17 juli begint de serie weer in Amerika. Wél staat het 7e seizoen van Suits vanaf 12 juli bij ons op Netflix! 

Lees verder