Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland
MeilandTV

Maxime Meiland over bijzondere trouwjurk

|
|

Laatste update:

Maxime Meiland en haar vriend Leroy trouwen binnenkort, en Maxime vertelde in Shownieuws dat ze een heel bijzondere jurk draagt. Ze kiest er eentje uit in het nieuwe programma Heb ik Wat van je Aan? waarin jonge ontwerpers in korte tijd een stijlvolle jurk moeten maken.

Volgens Maxime waren de designers in eerste instantie nogal verbaasd. ‘Ze zeiden: mogen we je bruidsjurk maken? Ik zei: Ja, tuurlijk!’ Kanttekening: Maxime zal de jurk uit het tv-programma niet tijdens de huwelijksceremonie dragen, maar op het feest. ‘Het mag een beetje een feestelijke bruidsjurk worden.’

Heb ik Wat van je Aan?

Maxime en Leroy gingen voor hun huwelijk speciaal op dansles, dus ze wil wel graag lekker kunnen bewegen in de jurk. ‘Hij moet wel een beetje zwierig zijn, maar ook een echte trouwjurk, dus wel wit. Maar ik laat me graag verrassen, want het gaat vaak om een gevoel dat je bij een jurk hebt.’

Heb ik Wat van je Aan? wordt gepresenteerd door Olcay Gulsen, en is vanaf 24 augustus te zien op Net5. Dan is het huwelijk van Leroy en Maxime al geweest, en start het nieuwe seizoen van Chateau Meiland óók alweer bijna.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder