Maxime Meiland, Chateau Meiland, kritiek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland, Chateau Meiland, kritiek

Maxime Meiland roept op: 'Kom niet naar het Chateau!'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Maxime Meiland brengt haar dagen momenteel (mogelijk vanwege haar kledinglijn) door in Nederland, maar dat geldt niet voor alle inwoners van ons land. Enkele fans waagden deze week een poging om het (door het coronavirus gesloten) Chateau Marillaux te bekijken en dat zijn Maxime en haar familie nu spuugzat.

De realityster roept haar fans daarom via Instagram Stories op om lekker weg te blijven.

Geen warm welkom

"Hier even een kleine oproep van mij", start Maxime haar video op Instagram. "Ik ben zelf niet in Frankrijk, maar we hebben de laatste dagen en dus ook weer vandaag heel veel mensen die onaangekondigd bij ons op het terrein komen." Ze wil wel duidelijk maken dat het hier om "hele lieve fans" gaat, maar echt welkom worden die nu niet ontvangen.

#BlijfThuis

De Meilandjes willen nu - en helemaal met het coronavirus dat nog wereldwijd rond waait - privacy. "Aangezien wij nu gesloten zijn, stellen wij het heel erg op prijs dat mensen gewoon lekker thuisblijven of op hun vakantiebestemming. In ieder geval geen bezoekjes meer brengen aan ons huis, want het is uiteindelijk ook gewoon ons huis en ons privé." Voor de familie is het te hopen dat de fans zich daar aan houden! 

Lees verder