Maxime Meiland, Chateau Meiland, kritiek

Veronica Superguide logo
Maxime Meiland, Chateau Meiland, kritiek

Wham! Maxime Meiland laat meer van haar modemerk Monciel zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Maxime Meiland danst vrolijk het weekend in op de zomerse klanken van Wham! Tegelijkertijd showt de Chateau Meiland-realityster meteen wat outfits uit haar nieuwe modecollectie Monciel.

Maxime Meiland showt haar kledinglijn

Eind vorige maand onthulde Maxime Meiland haar kledinglijn Monciel. Die lancering ging gepaard met een paar foto’s van de kledingstukken op Instagram. Als aanvulling plaatst de Chateau Meiland-realityster vandaag een filmpje waarin ze wederom zelf de kleding showt. Daarbij wordt ze begeleid door Club Tropicana van Wham!

Monciel of AliExpress?

Maxime gaf eerder aan dat de klassieke Franse mode haar heeft geïnspireerd tot het maken van “chateau waardige items”. De collectie heeft ze “ontworpen/geselecteerd” naar items die ze mist op de huidige markt. Vooral dat “geselecteerd” is interessant…Eerder werd namelijk ontdekt dat je een aantal ontwerpen van Maxime ook gewoon via AliExpress kunt bestellen.

Maxime kiest niet voor de makkelijkste weg

De dochter van Erica en Martien Meiland – die nogal slecht tegen kritiek kan – liet Shownieuws destijds weten in haar collectie gebruik te maken van stoffen uit China: “Ik werk samen met een fabriek en die heeft zelf ook al een soort kledinglijn waar je dan uit kunt kiezen. Ik heb daar inderdaad wel wat items uit geselecteerd en die totaal aangepast, vooral wat betreft de maten.” Gelukkig heeft Maxime de kritiek ter harte genomen: “Ik vond het wel vervelend, maar het heeft me ertoe gezet dat ik niet de makkelijke weg moet kiezen. En dat heb ik ook gedaan.”

Uiteraard is Maxime naast modeontwerpster ook moeder van Claire, die ze regelmatig in het zonnetje zet op social media!

Lees verder