Maxime Meiland, Chateau Meiland, kritiek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland, Chateau Meiland, kritiek

Maxime Meiland reageert op kritiek: 'Ik wil het liefst dat iedereen me leuk vindt'

|
|

Laatste update:

Maxime Meiland, de dochter van Martien, krijgt weleens het verwijt naar haar hoofd geslingerd dat ze te veel schreeuwt en dat ze steeds meer op haar vader begint te lijken (in de slechtste zin van het woord). En daar zit ze soms best wel mee. 

Dat laat ze weten aan Veronica Magazine.

Niet gek

"Ik vond dat laatst wel moeilijk. Er werd toen gezegd dat ik te veel het gedrag van mijn vader overnam en dat ik te veel aan het schreeuwen was. Tja, misschien is dat wel zo", geeft Maxime aan. "We zitten continue op elkaars lip en ik ben tenslotte zijn kind. Het is logisch dat ik dingen van hem overneem." Zo gek vindt ze het dan ook niet, maar het commentaar gaat haar niet in de koude kleren zitten."Fijn is het niet natuurlijk. Ik wil gewoon het liefst dat iedereen me leuk vindt. Maar terecht zeggen papa en mama dan meteen: 'Maak je niet druk. Dat waait wel weer over'. En ze hebben gelijk, zo moet ik dat naast me neerleggen.' Alleen is dat makkelijker gezegd dan gedaan, dat snappen wij ook wel.

Eigen show

Maxime weet dan ook niet of een eigen realityserie wel iets voor haar is. "Ik denk juist dat de kracht van Chateau Meiland zit in de chemie tussen ons als gezin. Ik ben in mijn eentje denk ik veel minder interessant, maar ik sta open voor van alles. Dat wel." Nou, wij vonden het verhaal over haar puberjaren anders behoorlijk interessant. Wie weet kan ze wat betekenen voor de jongeren van Dreamschool nu ze binnenkort terug naar Nederland komt.

Lees verder