Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland

'Beschamend!' Maxime Meiland haalt uit naar ‘juice channels’

|
|

Laatste update:

Chateau Meiland-ster Maxime Meiland heeft het helemaal gehad met zogeheten ‘juice channels’. Op Instagram trekt ze fel van leer tegen de roddelaccounts, omdat ze vuige geruchten klakkeloos zouden verspreiden.

'Beschamend!' Maxime Meiland haalt uit naar ‘juice channels’

In een Instagram-story windt Maxime er geen enkel doekje om. “Ik ben een beetje door m’n Instagram aan het scrollen, en ik kan het niet laten. Ik irriteer me zó erg aan die ‘juice-kanalen’ tegenwoordig, die dan een rubriek gaan openen over een bekende Nederlander. En dan gaan ze berichten posten die ze ontvangen van mensen die bijvoorbeeld zeggen: ‘Zij is helemaal niet leuk, hoor!’’

Maxime Meiland was de afgelopen dagen zélf het mikpunt van verschillende roddels. De Chateau Meiland-ster zou haar Range Rover uit geldgebrek verpatst hebben. De reality-BN’er zou ‘gecanceld’ zijn door de uitspraken van Erica Meiland, maar postte de volgende dag een story van een nieuwe, duurdere auto!

'Beschamend!' Maxime Meiland haalt uit naar ‘juice channels’

Beschamende ‘juice channels’

Volgens Meiland moet je alles wat je via ‘juice-kanalen’ hoort met een korreltje zout nemen. “Waarschijnlijk had die BN’er geen zin om met jou op de foto te gaan, of die had het druk. Dan krijg je meteen dat soort verhalen. Ik vind het werkelijk, nou, een soort beschamend, hoor.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder