Maxime Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland in Chateau Meiland

Maxime Meiland gepest na uitlekken naaktfilmpje

|
|

Laatste update:

Reality-ster Maxime Meiland van Chateau Meiland ging vroeger door een diep dal. Op een gegeven moment bereikte ze zelfs een punt waarop ze zei: 'van mij hoeft het allemaal niet meer'.

Maxime, die sinds kort ook een eigen realityserie heeft, vertelt erg openhartig over haar moeilijke jeugd in de YouTube-show Open Kaart van Robbert Rodenburg. "Ik had een naaktfilmpje gestuurd naar iemand en dat is toen uitgelekt en daardoor ben ik heel erg gepest op school."

Donkere periode

Het ging bergafwaarts nadat vader Martien tijdelijk naar Amsterdam verhuisde. Kort daarna stapte haar tante uit het leven. En ondertussen begon Maxime steeds meer te drinken en ging ze om met foute vriendjes. "Ik begrijp niet hoe mijn moeder het uithield met mij."

Heftige jeugd

Nogal een moeilijke periode dus. Vooral doordat Maxime's verdriet er in de vorm van provocerend gedrag en boosheid uitkwam, zo geeft ze toe. "Ik dacht ook af en toe: van mij hoeft het niet meer." Uiteindelijk ging Erica op zoek naar psychische hulp en dat heeft Maxime uiteindelijk erg veel geholpen. "Het heeft me jaren gekost, maar het is wel oké nu."

Chateau Meiland seizoen 3

Volgende week zien we Maxime, haar kleine Claire, Martien én Erica weer terug in reality-hit Chateau Meiland. En dat zal wel een beetje surrealistisch worden: inmiddels moeten ook De Meilandjes dealen met de coronacrisis, maar de beelden die we vanaf maandag gaan zien, spelen zich af vér voor de wereldwijde corona-uitbraak. Zo kunnen we met seizoen 3 van Chateau Meiland even letterlijk en figuurlijk 'ontsnappen'.

Chateau Meiland is vanaf 23 maart elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder