De familie Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De familie Meiland in Chateau Meiland

Chateau Meiland ook getroffen door coronacrisis

|
|

Laatste update:

De Fransen lijken zich niks aan te trekken van de hartenkreet van Chantal Janzen om te stoppen met hamsteren. En wie is daar nu de dupe van? Juist ja, Martien Meiland! De excentrieke kasteelheer trof in de supermarkt vooral lege schappen aan. En dat is niet echt praktisch als je moet inslaan voor een chambre d'hotes. Op Instagram deed Martien verslag van zijn teleurstellende tripje naar de supermarché!

Pasta carbonara

Omdat ook in Frankrijk de restaurants gesloten zijn vanwege de coronacrisis, besloot Martien om bij hoge uitzondering een maaltje te koken voor de gasten van Chateau Meiland. Maar dat bleek al snel makkelijker gezegd dan gedaan! Als eerste greep de hotellier mis bij het aardappelschap. Dan maar spaghetti carbonara, wel zo makkelijk. Helaas, op de pasta-afdeling trof Martien ook vooral lege rekken aan.

'Ongelofelijk'

Gewoon lege schappen in Frankrijk. Ik vind het ongelofelijk. Ik had nooit kunnen denken dat het hier ook zo zijn, net als in Nederland”, aldus de realityster. Nu maar hopen dat de Meilandjes en hun gasten voorlopig nog niet zonder toiletpapier zitten…

Volgende week zullen we het weten. Dan gaat het derde seizoen van Chateau Meiland van start op SBS6!

Lees verder