Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Chateau Meiland

Gemist: 'Maxime Meiland gaat steeds vroeger aan de wijn'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook tijdens de tweede aflevering bracht Chateau Meiland een grote lach op ons gezicht. De Meilandjes zijn namelijk terug naar hun roots: er wordt geklust in het Chateau! Wat goééd! Martien maakt zich tussen het timmeren door vooral zorgen over het drankgebruik van zijn dochter.

Franse wijn

Natuurlijk kan de wijn in het Chateau niet ontbreken. Zélfs Martien Meiland is onder de indruk van de hoeveelheid wijn die zijn dochter drinkt. "Gaan we nou eindelijk aan de wijn?!" vraagt Maxime. "Zij begint ook steeds vroeger dat kind. Het zit toch in de genen denk ik", aldus wijnliefhebber Martien zelf.  

Gemist: 'Maxime Meiland gaat steeds vroeger aan de wijn'

De familie Meiland: voor al uw klussen

Na een welverdiende vakantie op Tenerife gaan de Meilandjes weer aan de bak. Het zwembadterras moet afgemaakt worden, er komt een septic tank en de buitenboel heeft een likje verf nodig… Er is genoeg te doen! Maar na zo'n ontspannen vakantie leidt deze ouderwetse kluschaos weer tot hoge spanningen. Vooral tussen Maxime en Martien botst het als ze Clairetje kwijt zijn. "Wegwezen, niet meer terugkomen", mompelt Martien tegen zijn gestreste dochter. 

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Wat een gezeik!

Al dat klussen gaat zoals we gewend zijn niet van een leien dakje. Alles is zó oud in het Chateau dat niks lukt en niks werkt. Wat een gezeik! Martien is minder volhardend dan toen ze net in het Chateau aankwamen. "Oude troep uit dat Chateau." Gelukkig bezorgen de chagrijnige Martien en zijn familie de kijkers broodnodig vermaak in deze bizarre tijden.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder