montana maxime meiland petit chateau circus

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
montana maxime meiland petit chateau circus

Montana en Maxime Meiland staan doodsangsten uit in Petit Chateau

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het was zojuist tijd voor de tweede aflevering van Petit Chateau. Meiland-zussen Montana en Maxime bezoeken Beppie en Kevin, die organisatorisch nog lang niet klaar zijn voor de komst van hun kleintje…

Petit Chateau maakt een circuskamer

Beppie en Kevin moeten plotseling verhuizen. De timing kan echter niet slechter: de hoogzwangere Beppie staat op springen! Aangezien stress natuurlijk enorm slecht is voor een baby worden Montana en Maxime Meiland van Petit Chateau opgetrommeld. Zij gaan de babykamer verbouwen. Gelukkig is de basis goed: de kamer is lekker ruim en dat betekent dat Maxime en Montana flink kunnen uitpakken. Ze besluiten de babykamer om te toveren tot een circustent!

'Straks vliegt de hele tent in de fik'

Om inspiratie op te doen, bezoeken de Meiland-zussen een echt circus. Het circusgezelschap is door de coronacrisis gestrand en heeft dus alle tijd om een privéoptreden te verzorgen voor Montana en Maxime. Het optreden van de vuurvreter blijkt enorm indrukwekkend… Al is het misschien niet helemaal om de juiste reden! “O, meid, ik schrik. Jezus, de vlammen komen tegen die tent. Straks vliegt de hele tent in de fik en is iedereen in paniek”, horen we Maxime angstig uitroepen.

montana maxime meiland petit chateau circus

Alweer een over the top-verbouwing 

Gelukkig hebben Montana en Maxime hun bijna-doodervaring niet voor niets doorstaan. Beppie en Kevin zijn dolgelukkig met de verbouwing: “Het is super mooi gedaan. Echt gaaf.De over the top-verbouwingen van Montana en Maxime vallen helaas niet bij iedereen in de smaak… Kijkers zijn enorm verdeeld over het programma. En deze criticasters staan niet alleen… Ook columniste Angela de Jong vindt Chateau Meiland-opvolger Petit Chateau geen aanwinst voor het tv-landschap.

Petit Chateau is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder