Maxime en Montana Meiland uit Petit Chateau en Angela de Jong van het AD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime en Montana Meiland uit Petit Chateau en Angela de Jong van het AD

Angela de Jong: 'Petit Chateau beduvelt kijkers'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige week ging Petit Chateau van start. In dit programma helpen Maxime en Montana Meiland ouders met het ontwerpen en inrichten van de ideale kinderkamer. Je voelt hem misschien al een beetje aankomen: Angela de Jong vindt het nieuwe SBS-programma vooralsnog niet bepaald een aanwinst voor het Nederlandse televisie-aanbod.

Klusteam

In de nieuwste editie van de AD Media Podcast laat Angela de Jong weinig heel van Petit Chateau. “Je wordt als kijker gewoon beduveld”, zegt de televisiecolumniste. “Die meiden kliederen een beetje verf op de muur, het plafond en de verwarmingsbuizen. Daarna komt er een klusteam dat het afmaakt, maar dat zie je natuurlijk dan weer niet.” Volgens De Jong is het programma van Maxime en Montana Meiland dan ook weinig meer dan een veredelde reclamespot voor de sponsors van het programma.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Krampachtig

Daarnaast meent Angela de Jong dat Petit Chateau een doorzichtige poging is om de Meilandjes op de buis te houden: “Net als dat First and Last, je ziet gewoon dat er heel krampachtig wordt gekeken van ‘waar kunnen we die mensen van Meiland nog meer in zetten?’” Het zou Angela de Jong dan ook niets verbazen als we Erica Meiland binnenkort terugzien in een nieuwe variant op Dierenmanieren of De Slechtste Chauffeur van Nederland.

Lees verder