petit chateau montana maxime meiland heftruck

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
petit chateau montana maxime meiland heftruck

Maxime Meiland over eerste verbouwing Petit Chateau: ‘Over the top’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Helaas is het Chateau Meiland-seizoen alweer afgelopen… Gelukkig laat SBS6 ons niet achter zonder een fijne vervanger: Petit Chateau. Montana en Maxime Meiland stroopten de mouwen op voor hun eerste "over the top"-verbouwing.

Petit Chateau verbouwt babykamers

Nee, wij zijn nog lang niet Meiland-moe! We schakelden daarom zojuist in voor de eerste aflevering van Petit Chateau. We maakten daarin kennis met Lisanne en Ricardo, die binnenkort een tweeling verwachten. Helaas is de babykamer nog niet af… Het zat hun afgelopen jaar namelijk niet mee. Lisanne kreeg de diagnose borstkanker en ook kampte het stel met financiële problemen. Een beetje hulp is dus wel welkom. Kom d’r maar in, Montana en Maxime!

Twee prinsjes in een Chateautje

De Meiland-dochters gaan graag aan de slag met de babykamer… Maar niet voordat ze kenbaar hebben gemaakt dat alles op hun manier moet gaan! Lisanne en Ricardo laten zich echter niet afschrikken. Montana en Maxime krijgen de vrije hand. Hun idee? Twee prinsjes in een Chateautje. Daar stoppen de plannen echter niet: ook de kamer van Lisanne en Ricardo, en die van hun zoontje Xavi worden onder handen genomen. 

Martien Meiland geeft zijn zegen

De meiden bezoeken een autosloop, maken een muurschildering en timmeren een kasteel. Nu snappen we precies waarom de meiden klaagden over al dat harde werk… De eerste die het eindresultaat mag zien, is trotse vader Martien. Hij vindt het gelukkig “heel leuk geworden”. En even later zijn ook Lisanne en Ricardo enorm onder de indruk: “Dit gaat mijn verwachtingen ver te boven”, zegt Lisanne. Ricardo vult aan: “We zijn onwijs blij en gelukkig. Het geeft ook heel veel rust.

petit chateau montana maxime meiland bellen martien

Of de volgende verbouwing van Montana en Maxime net zo goed in de smaak valt, hoor je volgende week. Het nieuwe programma Petit Chateau is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder