Beau en Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau en Maxime Meiland

Beau stipt 'Meiland-moeheid' aan bij Maxime

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het nieuwe seizoen Chateau Meiland is nog niet afgelopen of er wordt al een nieuw seizoen aangekondigd! Maar eh... is het allemaal niet een beetje téveel Meiland? Beau van Erven Dorens stipte het eerder vanavond aan in zijn talkshow, waar zussen Maxime en Montana Meiland zaten om hun nieuwe SBS6-show Petit Chateau te promoten.

Aan Meiland geen gebrek op SBS6. Chateau Meiland, de hysterische spelshow First & Last - die Martien samen met Britt Dekker doet - en dan ook nog Wie van de 3, met Martien als panellid. En nu dus ook de babykamer-show van Montana en Maxime. "Zijn jullie soms niet bang voor een overdosis Meiland?", vroeg Beau aan Montana. "Hebben jullie het er wel eens over?"

Montana en Maxime over Meiland-moeheid

Montana vindt dat het allemaal niet te veel moet worden, "alles met mate". "We hebben het er ook wel eens over, hoor", viel Maxime haar bij. "We moeten niet teveel op tv zijn." Nou, reageerde Beau daar weer op: "Jullie zijn wel héél veel op tv." Nou, meid, krijgen we nu een sneer? Wat een gezeik, horen we Martien al roepen. Beau kwam er eigenlijk meteen een beetje op terug. "Maar goed, het werkt nog als een trein, dus eh... als dat de thermometer is, dan gaat het wel goed."

Beau stipt 'Meiland-moeheid' aan bij Maxime

'We waren heel moe'

Maxime gaf ook aan dat het niet alleen voor zure kijkers too much was: ook de fam zelf ging misschien ietsje te ver. "Vorig jaar hebben we toch wel heel veel Chateau Meiland gedraaid. We waren ook wel allemaal heel moe daarna. Dus we hebben toen wel een goed gesprek met elkaar gehad. Het moet wel in mate gaan. Ook voor jezelf."

Petit Chateau

Haters gonna hate, maar daar hebben de Meiland-fans natuurlijk lak aan. Die blijven nog even in 'wat goéééd'-sferen hangen. Donderdag begint Petit Chateau op SBS6. Maxime en Montana knappen elke aflevering een babykamer op van ouders die het moeilijk hebben. Ze geven dan ook meteen kamers van eventuele broertjes en zusjes een Meiland-make-over!

Petit Chateau is vanaf 6 mei elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Lees verder