Matthew McConaughey in The Gentlemen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matthew McConaughey in The Gentlemen

Matthew McConaughey gaat los in nieuwe trailer misdaadkomedie The Gentlemen

|
|

Laatste update:

Deze winter verschijnt The Gentlemen in de bioscopen. En de trailer belooft alvast een vlotte misdaadkomedie met een onweerstaanbare sterrencast!

Onderwereld

In The Gentlemen speelt Matthew McConaughey een Amerikaanse expat die in Londen een bijzonder winstgevend marihuana-imperium heeft opgebouwd. Maar als de drugsbaron besluit zijn om het drugswereldje de rug toe te keren, blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan. Zijn imperium wordt namelijk de inzet van een bloederige bendeoorlog om de macht in de Londense onderwereld. Maar de jonge honden ontdekken al snel dat de oude vos zijn streken nog niet verleerd is…

Roots

The Gentlemen is de nieuwste film van Guy Ritchie. Deze Britse regisseur brak door met de misdaadkomedies Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatched voordat hij de overstap maakte naar Hollywood. Daar maakte hij gelikte blockbusters als Sherlock Holmes en Aladdin. Maar met The Gentlemen keert Ritchie weer terug naar zijn roots. Ook de cast is veelbelovend: naast Oscarwinnaar Matthew McConaughey, zijn er ook belangrijke weggelegd voor Hugh Grant (Love Actually), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) en Colin Farrell (In Bruges).

The Gentlemen draait vanaf 20 februari in de bioscopen!

Lees verder