Matthew McConaughey in The Gentlemen

Veronica Superguide logo
Matthew McConaughey in The Gentlemen

Matthew McConaughey is een brute drugsbaas in The Gentlemen trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Regisseur Guy Ritchie veroverde dit jaar de bioscoopkassa met zijn live-action Aladdin-film, maar eigenlijk is hij vooral bekend van Britse misdaadkomedies zoals Snatch en Lock, Stock & Two Smoking Barrels. Fans van die films kunnen uitkijken naar Guy Ritchie’s The Gentlemen, met Matthew McConaughey in de hoofdrol die tegen de Britse onderwereld vecht!

Matthew McConaughey is de baas

Is McConaughey dan de held in The Gentlemen? Dat laat verteller Hugh Grant in het midden, want de Amerikaan is namelijk dé drugskoning van Londen. En nu zijn pensioen voor de deur staat beginnen andere Britse boeven meer macht op te eisen. Dat loopt gierend uit de hand in typische Guy Ritchie-stijl. Check de explosieve trailer hieronder.

Wanneer verschijnt The Gentlemen?

Naast Matthew McConaughey en Hugh Grant spelen ook Colin Farrell, Michelle Dockery en Jeremy Strong mee. The Gentlemen verschijnt 30 januari 2020 in de bioscoop, dus je hebt nog genoeg tijd om de beste Guy Ritchie-films (terug) te kijken.

Disney denkt ondertussen ook na over een Aladdin 2 in live-action vorm, dus wie weet keert Guy Ritchie ook terug naar Agrabah in de toekomst.

Lees verder