Massa is Kassa-Nicol walgt van Peter Gillis: ‘Viezerik!’

Eindelijk zijn Peter Gillis en Nicol terug van vakantie. Er staat hen een warm welkom te wachten. Veel te warm zelfs, zo meent Nicol… Ze kan het bijna niet aanzien: “Heel die tong je neus in. Bah!”

Door Alie Sierkstra
Familie Gillis Massa is Kassa nicol walgt

Familie Gillis: Massa is Kassa stond de afgelopen weken in het teken van de vakantie van Peter Gillis en Nicol naar Tanzania. Het stel schokte kijkers met hun gebrek aan kennis over Afrika en zorgde voor ergernis met hun ‘koloniale gedrag’. Ook Angela de Jong had felle kritiek! Ze vindt het onbegrijpelijk dat Familie Gillis: Massa is Kassa nog steeds te zien is.

Stof uit Peters neus

Familie Gillis: Massa is Kassa-kijkers konden vanavond opgelucht ademhalen: de vakantie van Peter en Nicol zit erop. Het stel wordt thuis ontvangen door hun hondje, Coco. Peter pakt de chihuahua op en zet haar op schoot. “Heb je ons zo gemist?” vraagt-ie. Coco geeft Peter een paar likken op zijn gezicht en neus. Hij vindt het wel prettig dat Coco al ‘het stof eruit haalt’, maar Nicol walgt… “Blegh, gadverdamme! Viezerik! Heel die tong je neus in. Bah”, schreeuwt ze.

Peter laat zich echter niet kennen: “Dat scheelt weer een zakdoek in de was, hè?

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je elke maandag om 20.30 uur op SBS6.