Martien Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland

Martien Meiland ziet het niet meer zitten; wil eerder weg uit Hengelo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren sloeg de verhuisstress toe bij de Meilandjes. Maxime verliet voor het eerst het ouderlijk nest en dat hakte er toch wel in bij Martien. Hij denkt erover na om eerder dan gepland óók maar alvast te vertrekken uit Hengelo!

Nou, meid, wat een toestanden allemaal! Chateau Meiland was een emotionele bedoening hoor. Maxime die voor het eerst Erica en Martien verlaat... toch wel een momentje. Nu zitten Erica en Martien nog een maand of twee alleen te wonen in Hengelo voordat ze naar hun nieuwe villa in Noordwijk kunnen, maar misschien gaan ze wel veel eerder ook al die kant op!

'Wat moet je hier?'

"Jullie zijn helemaal gek", begon Maxime tegen Martien. "Ik bedoel: wat moet je hier? Met zijn tweeën? Zit je hier, in die Achterhoek... Jullie moeten gewoon iets gaan huren!" Een goed plan, aldus Martien. "Dus wij willen misschien een maand eerder gaan verhuizen." Er zitten nog wel wat haken en ogen aan: Erica weet nog van niets, er moet ook nog een (tijdelijk) huurhuis gevonden worden én Martien wil alle spullen bij zijn broer Jaap stallen, maar die weet ook nog van niets!

Bye bye Hengelo

Martien heeft helemaal geen zin meer in Hengelo en wil veel liever nu al naar Noordwijk, waar dochter Montana woont. En nu dus ook Maxime. "Ja, wat moet ik hier verder nog?", vroeg de oud-kasteelheer zich hardop af. Volgende week maandag zien we hoe Martien het plan aan Erica voorlegt. Mocht dat niet doorgaan, zitten ze over een tijdje natuurlijk alsnog in hun nieuwe villa. En ook al wonen ze er nog niet: Meiland-fans maken de nieuwe buren nu al helemaal gek.

Chateau Meiland is maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder