Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Martien Meiland openhartig over relaties

|
|

Laatste update:

We wisten al een tijdje dat realityster Martien Meiland en zijn Erica er een platonisch huwelijk op nahouden. Maar hoe zit het eigenlijk met de liefde? Heeft Martien vriendjes gehad?

Ja, zo blijkt, maar die zijn waarschijnlijk op één hand te tellen, zo onthult het kijkcijferkanon van SBS6, die ons laatst ook al meenam in zijn privéleven, aan de Vlaamse Kat Kerkhofs. "Ik heb niet zo heel veel relaties gehad."

Versieren

Daarnaast hangt de flamboyante kasteelheer niet zo graag de casanova uit. Die mannen moeten maar naar hém toekomen. Iemand versieren? "Daar heb ik helemaal geen zin in, laat mij met rust", aldus Martien. "Ik vind het allemaal zo’n gedoe. En dan begin je een relatie en dan krijg je weer allemaal vervelende dingen en dan ga je uit elkaar en dan moet je weer uit je kleding."

Nieuwe liefde

Dochter Maxime zou wel graag willen dat haar vader de liefde van zijn leven treft. "Als wij een hele erge klik met hem hebben dan zit dat wel helemaal goed. Ik gun het hem van harte."

Verkoop

Daarnaast laten de twee Meilandjes zich ook uit over de verkoop van hun chateau. Dat moet ergens dit jaar toch écht gebeuren, zeker omdat de fam weer naar Nederland - Hengelo om precies te zijn - verhuist. Corona zorgt nu even voor wat moeilijkheden, maar... aan interesse geen gebrek! Potentiële kopers genoeg. "We hebben een hele lijst met mensen die ons zelf hebben geschreven", vertelt Maxime. "Maar die kunnen nu allemaal niet komen vanwege corona."

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder