Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Zo zag Martien Meiland er vroeger uit!

|
|

Laatste update:

Gisteren nam Jeroen van der Boom in zijn SBS6-interviewprogramma Hoge Bomen een héérlijke trip down memory lane met kasteelheer Martien Meiland. Zo kwamen er een stel besnorde vintage-foto's voorbij van een jonge Martien!

"Oh wat vreselijk, die snor", zegt Martien wanneer Jeroen de foto's begint te showen. "Oooh, wat érg!" Al valt één foto wel in de smaak. Daar zat Martiens haar naar eigen zeggen érg goed. "Nou ja, die lok is wel goed!" Benieuwd? Het filmpje is hieronder te zien.

Moeilijke jeugd

Vorige week voelde Jeroen Rachel Hazes aan de tand, die praatte onder meer erg openhartig over de relatie tussen haar zoon en Monique Westenberg. Nu was Chateau Meiland-superster Martien aan de beurt en dat ging er ook nogal heftig aan toe hier en daar. Zeker toen hij over zijn moeilijke jeugd begon. "Dat was vreselijk, mijn moeder is maar 45 geworden."

Moeder

Martien was slechts 19 jaar oud toen zijn moeder overleed. En zijn vader "dronk veel", zo blikt hij terug. "Dat was natuurlijk vreselijk. Ik had een heel jong broertje en zusje nog, daarom heb ik ook toen ik kapper was mijn werk opgezegd om mijn moeder te begeleiden van het ziekbed naar de dood." Dat zijn moeder zo vroeg kwam te overlijden, heeft nog altijd invloed op Martiens huidige leven. "Misschien is dat ook wel de reden dat ik zoveel mogelijk uit het leven probeer te halen."

Hoge Bomen met Martien Meiland kun je hier terugkijken!

Lees verder