Martien Meiland, Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland, Chateau Meiland

Martien Meiland klaar met Wilfred Genee: 'Ik wil niets met jullie te maken hebben'

|
|

Laatste update:

De Veronica Inside ophef lijkt nog niet helemaal bedaard en laat zijn sporen achter bij de betrokkenen. Zo geeft Martien Meiland aan dat hij niets meer te maken wil hebben met Wilfred Genee en zijn programma's. De Veronica Inside-presentator vertelde daarover in zijn radioprogramma.

Geweigerd

De radio-versie van Veronica Inside gaat sinds kort elke week over een ander Europees land en deze week is Frankrijk aan de beurt. Een prima reden om Martien Meiland uit te nodigen, aangezien hij (nu nog) een Chateau daar heeft met zijn familie. De koning van SBS6 smeet de uitnodiging echter direct terug in Wilfreds gezicht!

"Er zijn allemaal mensen die zich afvragen of we ook nog even bij de Meilandjes langs moeten deze week", aldus Wilfred. Sidekick Niels van Baarlen laat echter weten dat die het helemaal niet zagen zitten. "Ja, maar die willen niet. Die zijn zó veranderd. We hebben hem vanmiddag gesproken. Martien had iets over een rel en dat dat voor hem wel een beetje de deur dicht had gedaan.” "'Ik wil niets met jullie te maken hebben’, zoiets stuurde hij terug", vult Rick Romijn nog aan. 

Iedereen VS Wilfred Genee

Dat is duidelijke taal! Martien zullen we dus niet snel bij de Veronica Inside mannen terugzien. Hij is niet de enige die Wilfred Genee links laat liggen (en dan drukken we dat heel zacht uit). Veronica Inside (ex?)collega's Johan Derksen en René van der Gijp willen niet eens meer met de presentator aan tafel zitten. Ook Gerard Joling heeft een sterke mening over Wilfred. En Angela de Jong drukt iedereen nog even op het hart dat een Veronica Inside seizoen met alle drie mannen er zeker niet inzit...

Lees verder