Columniste Angela de Jong van het AD over Wilfred Genee van Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Columniste Angela de Jong van het AD over Wilfred Genee van Veronica Inside

Angela de Jong: ‘Terugkeer Wilfred Genee in VI onmogelijk’

|
|

Laatste update:

Gisteravond was Wilfred Genee te gast bij Op1 om terug te blikken op de mediarel rondom Veronica Inside. Ondanks dat de presentator de omstreden aflevering achteraf gezien liever niet had gemaakt, peinst hij er niet over om VI de rug toe te keren. “Ik ben de laatste die het programma zou willen verlaten”, beweerde hij stellig. Maar volgens Angela de Jong kan Genee een terugkeer in Veronica Inside wel op zijn buik schrijven… zeker na zijn spraakmakende interview in Op1!

‘Voetbal en onderbroeken’

Mocht er nog iemand stiekem denken dat Genee, Derksen en Gijp na de zomer gewoon weer gezellig met z’n drieën in Veronica Inside over voetbal, onderbroeken en Sylvie Meis gaan zitten praten, dan kan ik die bij deze uit de droom helpen. Wilfred Genee heeft dat zondagavond in Op1 voorgoed onmogelijk gemaakt”, stelt Angela de Jong in haar nieuwste column voor het AD.

Opvolger Genee

De columniste schrijft verder dat ‘een presentator die vindt dat je tegenwoordig niet alles moet of kunt zeggen’ niets te zoeken heeft in een programma als VI. Het is trouwens niet de eerste keer dat Angela de positie van Wilfred in twijfel trekt. Zij wees al eerder een mogelijke opvolger aan van de VI-presentator!

Lees verder