Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Feest op het Chateau! Martien Meiland en Erica 35 jaar getrouwd

|
|

Laatste update:

Geen wijn, maar champagne voor de Meilandjes! Er is namelijk een bijzondere reden om te proosten: een Erica en Martien Meiland zijn 35 jaar getrouwd… met een paar kleine tussenpozen!

Famile Meiland viert huwelijksjubileum

Martien Meiland deelt op Instagram dat de familie uit eten is. De reden? Martien en Erica zijn 35 jaar getrouwd! Dat is op zich natuurlijk al een hele prestatie, maar in het geval van de Meilandjes is het extra bijzonder... Martien en Erica zijn namelijk eerder eens gescheiden, toen Martien vertelde dat hij eigenlijk op mannen valt. Uiteindelijk is het stel (uit financiële overwegingen; via Dag Allemaal) toch weer getrouwd. Vandaar dus ook dat Martien de kanttekening “met kleine tussenpozen” bij het kiekje plaatst.

Doe mee: Superguide pubquiz!

Financiële zorgen voor familie Meiland

Maar goed, het huwelijksjubileum wordt dus in ieder geval goed gevierd! En dat is eigenlijk heel logisch: de familie Meiland kon namelijk wel wat gezelligheid gebruiken… Door de coronacrisis blijven de annuleringen op Chateau Marillaux binnenstromen. Gelukkig lijkt van een faillissement geen sprake, maar we kunnen ons goed voorstellen dat geldzorgen gekke dingen met de familie doen

Chateau Meiland zie je elke maandag om 20:30 uur op SBS6.

Lees verder