Marion Pauw na Expeditie Robinson-stunt: ‘Zoete wraak!’

Marion Pauw in Expeditie Robinson
© RTL

Iedereen zag na vijf minuten al dat Marion Pauw níet Expeditie Robinson 2022 zou winnen. Ze lag niet lekker in de groep, verspilde eten én probeerde meteen psychologische spelletjes te spelen. Haar medekandidaten waren haar al gauw zat, maar kregen waarschijnlijk tóch spijt toen Marion vertrok. De schrijfster nam meteen het fruit mee naar huis! ‘Zoete wraak!’, zo noemt Marion het zelf.

Marion dacht dat ze in eerste instantie naar ‘afvallerseiland’ gestuurd zou worden en had daarom een gezond ‘lunchpakketje’ ingepakt: een ananas, bananen én cassave. Helaas voor Marion is er dit seizoen geen ander eiland, dus was de kandidate meteen foetsie (met het eten!). In RTL Boulevard vertelde Marion over haar wraakactie.

De zoete wraak van Marion

‘De ananas heb ik de volgende dag meteen opgegeten in het hotel. Ik heb hem aan de ober gegeven, die hem mooi heeft opgesneden en ik heb hem met veel smaak gegeten.’ Volgens Marion is er trouwens heus nog wel wat te eten op het eiland. ‘Ik heb niet de hele voorraad meegenomen. Het was heerlijke, zoete wraak. Je kunt het een naaistreek noemen, maar ík ben ook genaaid. Daarin hadden ze mij onderschat: ze hadden niet verwacht dat ik dit ook in me heb. Als je mijn boeken had gelezen, dan wist je dat daar altijd doden in vallen.’

Hoe de kandidaten reageren op de verdwenen ananas zien we waarschijnlijk in de volgende aflevering. Waarschijnlijk niet best, want vitamines zijn enorm belangrijk in de afvalrace! Je ziet Expeditie Robinson elke maandag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Hier vind je ons hele dossier over Expeditie Robinson 2022!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.