Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Eerste afvaller Expeditie Robinson laat teamleden berooid achter: ‘Als jij mij gaat naaien, dan pak ik je terug’

|
|

Laatste update:

Expeditie Robinson draait weer op volle toeren. Immuniteit, stress, weinig eten, vieze beestjes, poepen in het zand, moeilijke spelletjes, leugens en bedrog én afvallers; het is iedere aflevering weer afwachten wat er deze keer staat te gebeuren. Met in deze aflevering de hoofdrol: Marion Pauw.

Wil je niets missen? Check hier alles over Expeditie Robinson 2022

Bananenthee

Marion is héél erg druk met van alles en nog wat. Bananenthee maken voor haar teamgenoten, waterflessen vullen, enne, ja wat eigenlijk nog meer? Dat weet alleen Marion volgens mij. Want ze vindt dat ze keihard werkt en is toch best teleurgesteld in haar teamgenoten, die overigens vooral de spot met haar drijven. "Ik voel me steeds onzichtbaarder."

Moordcomplotten

Marion voelt de bui al hangen en gooit het over een totaal andere boeg. Als het blijkt dat Marion Expeditie Robinson moet verlaten, komt de échte thrillerschrijfster in haar naar boven.

“Het is echt niet een hele grote verrassing”, zegt Marion een beetje bekoeld. “Ik had vanaf minuut één al een achterstand. Het was botte pech omdat je niet op een natuurlijke manier aansluiting vindt.” Wie moet ervan af nu voor de bananenthee zorgen? Als er nog wel bananen over zijn om thee van te maken…

Een onverwachte wending

“Eén ding: ik heb wel hun ananas, bananen en cassave in mijn rugzak meegenomen…”. Een nogal onverwachte wending die ook Nicolette en Rick niet hadden zien aankomen. Ik denk echt: ja sorry hoor. Ik ben thrillerschrijver. Ik denk in moordcomplotten. Als je mij gaat naaien, dan pak ik je terug.”

Afvallerseiland

Marion had zelfs rekening gehouden met afvallerseiland. “Ik dacht ook: stel je voor, ik moet naar afvallerseiland of zo, dan moet ik toch iets te eten hebben?” Er is geen afvallerseiland dit jaar. Helaas voor Marion, zij is de eerste afvaller van Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder