Jouw Oud en Nieuw was waarschijnlijk niet zo raar als dat van kerstprinses Mariah Carey!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jouw Oud en Nieuw was waarschijnlijk niet zo raar als dat van kerstprinses Mariah Carey!

Mariah Carey gehackt, zegt dat Eminem een ‘kleine piemel’ heeft

|
|

Laatste update:

Een paar brutale hackers hebben vannacht het Twitter-account van superster Mariah Carey gehackt. De kerstprinses begon rond middernacht ineens keihard te schelden en tieren!

De afgelopen tijd werden we collectief krankjorum van Mariah Carey’s eeuwige kersthit All I Want For Christmas Is You. De zangeres behaalde met het nummer zelfs weer de eerste plek in de Amerikaanse hitlijsten, 25 jaar nadat de single voor het eerst uitkwam!

All I Want For Christmas

Tijdens de kerstdagen is er geen enkele ontsnapping mogelijk, maar iemand heeft vannacht wél teruggeslagen; en hoe! Het Twitter-account van de zangeres werd gehackt en begon bizarre onzin uit te slaan!

‘Mariah’ haalde uit naar willekeurige Twitteraars, maakte grapjes over de penis van haar ex Eminem en gooide een hele hoop wartaal online.

Carey zelf zei dat ze even een dutje aan het doen was en geen idee had wat er aan de hand was! Het zogeheten ‘Wendy van Dijk-protocol'. Waarschijnlijk er inderdaad een hackersclub achter, die met een slimme truc het telefoonnummer van Carey achterhaalden.

Inmiddels heeft Mariah Carey weer de controle over haar Twitter-account. Ze wenste haar fans alsnog een gelukkig Nieuwjaar!

Een paar jaar geleden zorgde Carey ook al voor ophef rond Oud en Nieuw. Ze gaf op Times Square een bijzonder merkwaardig optreden. Ook toen werd de diva naar eigen zeggen gesaboteerd.

Lees verder