Mariah: 'liveoptreden werd met opzet gesaboteerd'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mariah: 'liveoptreden werd met opzet gesaboteerd'

Mariah: 'liveoptreden werd met opzet gesaboteerd'

|
|

Laatste update:

Mariah Carey wist met haar optreden op Times Square op oudejaarsavond nog even een paar lijstjes met ‘grootste flops van 2016’ aan te vullen. Zij en haar team claimen nu dat het concert gesaboteerd door zender ABC om meer kijkers te trekken.

Slecht geluid

Eerder die avond zou Carey al duidelijk hebben laten merken dat ze problemen had met het geluid. Tijdens een interview met Ryan Seacrest zou ze al naar haar oortje hebben gegrepen en “Ik kan je niet goed horen” hebben gezegd. Een van haar medewerkers is toen naar de technische afdeling gestapt, maar daar zei men dat alles in orde was.

Live debacle

Dat dat niet het geval is, daar waren een heleboel mensen getuige van. Zowel live in New York, als op tv en naderhand op social media. Bij het zingen van haar nummers Emotions en We Belong Together zagen de kijkers dat Mariahs stem niet bepaald synchroon liep met de geluidsband, wat resulteerde in een belabberde en uiterst pijnlijke playbackshow.

Diva

Na afloop twitterde Carey nog sportief: “Shit happens”, maar ze besloot toch verhaal te gaan halen bij de producers van het evenement. Die zeggen op hun beurt dat het haar eigen schuld is. Mariah zou zich als een diva gedragen hebben en niet meegewerkt hebben aan een soundcheck. Tevens zou de geluidsinstallatie op het podium helemaal in orde zijn.

Lees verder