Gemist: Mariah Carey's epische playback fail op Oudejaarsavond

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Mariah Carey's epische playback fail op Oudejaarsavond

Gemist: Mariah Carey's epische playback fail op Oudejaarsavond

|
|

Laatste update:

Het laatste half uur van 2016 zat niet mee voor Mariah Carey. Door geluidsproblemen ging haar optreden bij het traditionele aftelmoment tijdens de jaarwisseling op Times Square in New York volledig de mist in... en werd duidelijk dat ze keihard stond te playbacken.

Pijnlijk

Wat een spetterende afsluiter van 2016 had moeten worden, liep uit op een groot fiasco. Mariah Carey was de headliner tijdens Dick Clark's New Year's Rockin' Eve, maar bij haar nummers 'Emotions' en 'We Belong Together' ging het helemaal mis. Het 'zingen' van Mariah liep in het geheel niet synchroon met de ingestarte geluidsband. Door een technische fout kon de zangeres zichzelf niet horen met een slecht playback-optreden als resultaat.

Terwijl de muziek doorging en Mariah's dansers hun act bleven uitvoeren alsof er niets aan de hand was, stopte Mariah met 'zingen'. Met haar lippen stijf op elkaar en haar hand op haar heup liet ze duidelijk blijken op zijn zachtst gezegd niet blij te zijn met het verloop van het optreden, dat live werd uitgezonden in de Verenigde Staten. Uiteindelijk liet ze het publiek maar voor haar zingen. Bekijk de pijnlijke fragmenten hieronder.

Shit happens

Mariah kon er uiteindelijk wel om lachen en Twitterde na het beschamende optreden: "Shit happens... Here's to making more headlines in 2017."

Kijkers noemden de zangeres 'het laatste slachtoffer van 2016'.

Lees verder