Marcel van Roosmalen fileert Angela de Jong: ‘Heks zonder bezem’

marcel van roosmalen vi vandaag angela de jong

Marcel van Roosmalen besloot in VI Vandaag alle “kutprogramma’s” waarin de hele tijd “geroddeld” wordt over de The Voice-rel met de grond gelijk te maken. Angela de Jong moest het in het bijzonder ontgelden!

Marcel van Roosmalen in VI Vandaag

Het was feest vanavond in VI Vandaag! Om de verjaardag van Johan Derksen te vieren – de Snor werd 73 – schoof niemand minder dan Marcel van Roosmalen aan. De vriend van de show staat altijd garant voor een paar gepeperde grappen, kijk maar eens naar de 'frikandel met oogjes'. Ook vanavond was het weer raak!

'Heks zonder bezem'

Uiteraard kwam de The Voice of Holland-rel weer aan bod in VI Vandaag. Tot groot ongenoegen van de kijkers lijkt Johan wat betreft dit onderwerp nog het meest op ‘de woordvoerder van John de Mol'. Marcel had daar echter maling aan! Hij smeet iedereen onder de bus. In het bijzonder moest Angela de Jong het ontgelden: “Ze vliegt als een heks zonder bezem door Hilversum.” 

Vreselijke gebeurtenissen bij The Voice

Angela was echter niet de enige die het mikpunt werd van Marcels toorn... Hij heeft simpelweg een “hekel” aan alle “kutprogramma’s” waar ze de hele tijd zitten te “roddelen” en waar ze “genieten van deze rel”. Hij is daarom ergens wel blij met het onderlinge geruzie: “Die maken elkaar nu allemaal af. Ik zie daar iets heel positiefs in. Laat ze maar verdwijnen.” Op die manier kunnen de vreselijke gebeurtenissen bij The Voice volgens hem toch nog tot iets goeds leiden.

VI Vandaag zie je elke werkdag rond 21:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.