Manuel Venderbos haalt uit naar Nikkie Plessen

RTL Boulevard-collega's Manuel Venderbos en Nikkie Plessen
© Brunopress

RTL Boulevard heeft een klein relletje te pakken. Boulevard-verslaggever Manuel Venderbos deelde in de AD Media-podcast een flinke sneer uit aan zijn collega Nikkie Plessen!

Manuel en Angela spraken over de jubileumuitzending van RTL Boulevard. De Jong was erg enthousiast omdat het showbizz-programma tijdelijk weer even een paar scherpe tandjes had, waarmee het nieuws over BN’ers ook flink werd gefileerd.

Venderbos was het best met haar eens: “Natuurlijk heb ik ook liever Fiona Hering bij een mode-item dan dat ik luister naar bla-bla-bla-vanillevla.” Hiermee doelde hij natuurlijk op zijn RTL Boulevard-collega Nikkie Plessen, die door Elise Schaap treffend werd neergezet.

“Geef je nou kritiek op je collega?”, vraagt De Jong verbaasd. Het orakel met de afstandsbediening kreeg meteen bijval: “Nee, dat kan echt niet. Zo, einde verhaal!”

Bla-bla-bla-chocoladevla

De rest van de uitzending werd gepraat over de verschillen tussen RTL Boulevard met Beau van Erven Dorens en Albert Verlinde en met de huidige club. De sneer naar Nikkie Plessen werd niet meer ter sprake gebracht. Waarschijnlijk zal het de modediva ook worst zijn, want die is lekker met vakantie.

Het is een flink staaltje oncollegiaal gedrag, maar nog niet zo erg als Evert Santegoeds tirade over het haar van Dyantha Brooks! Je ziet RTL Boulevard elke werkdag rond 18:35 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.