Michael Jackson live in Singapore

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Michael Jackson live in Singapore

Makers Bohemian Rhapsody werken aan film over Michael Jackson

|
|

Laatste update:

Bohemian Rhapsody is een van de grootste kaskrakers aller tijden. Nu heeft de producent van deze muzikale biopic zijn zinnen gezet op het leven van popicoon Michael Jackson!

Kassucces

Producer Graham King heeft van de familie Jackson toestemming gekregen om de muziek van de legendarische popster te gebruiken voor zijn nieuwste filmproject. Dat King eerder tekende voor de Queen-biopic Bohemian Rhapsody zal daarbij geen toeval zijn geweest. Dit kassucces staat nog altijd op de derde plek van films die in Nederland het meeste geld in het laatje hebben gebracht! Het scenario voor de biopic over Michael Jackson zal worden geschreven door John Logan. Deze voor drie Oscars genomineerde scriptschrijver werkte eerder aan mee aan hits als Gladiator, The Aviator en Skyfall.

Makers Bohemian Rhapsody werken aan film over Michael Jackson

Gevoelig

De timing van het project is opmerkelijk. Michael Jackson lag namelijk eerder dit jaar onder vuur vanwege Leaving Neverland. In deze spraakmakende HBO-documentaire wordt de zanger opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarigen. Toch zal de biopic dit gevoelige onderwerp niet uit de weg gaan. Volgens The Hollywood Reporter zal de film het complete levensverhaal van de King of Pop vertellen: van zijn droomstart bij de Jackson Five tot de rechtszaken die hem aan het eind van zijn leven achtervolgden.

Lees verder