MAFS-Robin stapt (weer) in het huwelijksbootje met grote liefde

Het wilde niet erg boteren tussen Robin en Kimberly nadat ze elkaar het ja-woord gaven in Married At First Sight in 2020. Maar Robin heeft nieuwe liefde gevonden bij iemand met (bijna) dezelfde naam. En dus gaat hij weer trouwen!

Robin tijdens zijn eerste huwelijksvoltrekking in Married At First Sight
© RTL 4

De deelname van Robin aan Married At First Sight leidde tot veel hilariteit. Nu zijn kandidaten wel vaker wat typisch, maar Robin maakte het wel heel erg bont met z'n vrij bizarre wensenlijst. Zijn match Kimberly was namelijk totaal ongeschikt omdat ze geen racefiets had. Schandelijk inderdaad. Dat werd 'm dus niet. Net als alle andere huwelijken dat seizoen overigens.

Nieuwe Kim, Nieuwe Kansen

Al vrij snel bleek dat Robin alweer aan het daten was en wel met ene Kim. En dat niet alleen, hij werd ook alweer heel snel vader. Kennelijk beschikte Kim wél over een racefiets. Hun zoontje Jake werd in augustus van dat jaar geboren.

Het huwelijksbootje gaat weer varen

Na al die mooie gebeurtenissen vond Robin het nu tijd om op één knie te gaan, wat hij destijds niet heeft hoeven doen. Op zijn Instagram deelt hij dat hij zijn Kim ten huwelijk heeft gevraagd. En niet onbelangrijk, ze zei ja. Helaas kunnen we je de romantische plaatjes niet laten zien, want na alle kritiek over racefietsen heeft hij z'n account op privé gezet.

Mocht je nog eens willen nagenieten van alle mislukte huwelijken? Het oude seizoen van Married At First Sight bekijk je via Videoland.