MAFS-Nicole doet boekje open over handremincident: 'Ik voelde me letterlijk onveilig'

Het is eindelijk over en uit met de marriage from hell; Nicole en Martijn hebben de trouwringen ingeleverd na een aantal intense, turbulente dagen. In het romantische Puglia - op honeymoon nota bene - sloeg de vlam in de pan bij de twee. Nicole doet nu boekje open over alle vervelende situaties tijdens haar huwelijk: "Als de camera uitstaat is Martijn een ander persoon."

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.

Door Lise Knipping
MAFS

Van het gooien van 'hele dure' wijn tot aan lopen op de vluchtstrook; de huwelijksreis is misschien wel de gevaarlijkste vakantie in de geschiedenis van Married at First Sight. In een interview met RTL Boulevard vertelt Nicole over haar huwelijk met Martijn en het blijkt dat de problemen al ontstonden toen ze nét het vliegtuig uitstapten. "Bij aankomst op de luchthaven daar zei hij al dat het meer een spelletje was en dat ik zo weer gescheiden zou zijn. Ik was daar al geschrokken, omdat hij er anders in stond dan ik."

Handrem erop

Al eerder kregen de kijkers de indruk dat Martijn eigenlijk heel anders is voor de lens dan daarbuiten. Nicole bevestigt die vermoedens: "Als de camera uitstaat is Martijn een ander persoon." Natuurlijk blijft het welbekende handremincident niet onbesproken, want nog steeds kijkt de deelneemster hier niet goed op terug. "We zaten nog geen twee seconden in de auto en toen schreeuwde hij al dat het allang duidelijk was. 'Je hoeft alleen nog maar vier dagen te lachen naar de camera', zei hij toen. Toen ging hij door en door."

'De deur uitgeduwd'

"Ik heb tot vijf keer toe gevraagd of hij wilde stoppen omdat ik me onveilig voelde. Ik wilde uit de auto en even rust, maar hij stopte niet. Ik voelde me letterlijk onveilig, dus heb ik ons voorzichtig richting de kant gestuurd", vertelt Nicole over het nogal gevaarlijke situatie. Gelukkig was het niet zó levensgevaarlijk volgens de ex van Martijn: "Ieder normaal mens gaat dan remmen, dus dat deed hij ook. Toen we bijna stil stonden heb ik aan de handrem getrokken. Toen deed ik de deur open en heeft hij me met een zetje in de rug de deur uitgeduwd."

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.