Married At First Sight Maurice Arjan

Veronica Superguide logo
Married At First Sight Maurice Arjan
Married at First SightRTLTV

Married At First Sight-Maurice bekritiseert ex-man Arjan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Oud-Married at First Sight-deelnemer Maurice reageert verbaasd op het nieuws dat zijn ex-man Arjan trouwambtenaar is geworden. Hij betwijfelt of Arjan ‘geloofwaardig’ over zal komen: "Ik vind het op het randje."

MAFS-Arjan wordt trouwambtenaar

Arjan uit Married at First Sight heeft de ware niet gevonden, maar door zijn deelname aan het populaire programma is wel een andere droom uitgekomen: hij wordt trouwambtenaar! Begin juli heeft hij zijn eerste trouwerij. In de RTL Boulevard Reality Podcast reageert ex-man Maurice op het nieuws: "Ik vind het niet zo heel handig qua zet nu."

Maurice snapt de kritiek op Arjan wel

Maurice vindt het mooi dat zijn ex-man zijn hart volgt, maar snapt het commentaar op Arjans nieuwe job wel: "Ik gun het hem echt. (....) Maar hoe rot kritiek ook kan zijn, ik snap 'm wel." Dat heeft te maken met ‘geloofwaardigheid’: "Hij rent bij mij weg, hè? Hoe wil je geloofwaardig overkomen?" vraagt Maurice zich af. "Ik vind het glad ijs, ik vind het op het randje." MAFS-expert Eveline is het met Maurice eens. Ook zij heeft haar bedenkingen: “Houd je bij je leest. [Arjan is] van de bloemen. (…) Houd het daar lekker bij.

Married at First Sight-kijkers zagen hoe Maurice in zijn eentje op huwelijksreis ging nadat Arjan een paniekaanval kreeg. Arjan besloot het uiteindelijk zelfs helemaal af te laten weten. Gelukkig vond Maurice de liefde bij Dennis… Al was dat helaas niet voor altijd.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder