Arjan MAFS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arjan MAFS
Married at First SightBN'ersTV

MAFS-Arjan wordt trouwambtenaar: 'Altijd al een droom van mij'

|
|

Laatste update:

Arjan uit Married at First Sight heeft de ware niet gevonden, maar door zijn deelname aan het populaire programma is wel een andere droom uitgekomen. Hij wordt trouwambtenaar!

 

‘Dit moet ik gaan doen’

De affiniteit met trouwerijen was er als bloemist natuurlijk al, maar na zijn deelname aan MAFS heeft hij besloten nog een stapje verder te gaan door Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand te worden, waardoor hij zelf huwelijken mag voltrekken. “Het was altijd al een droom van mij om Babs te worden”, vertelde hij aan RTL Boulevard. Tijdens de ceremonie geleid door MAFS-trouwambtenaar Marielle wist hij het zeker. 'Door hoe ze het vertelde en hoe het me raakte, dacht ik: Dit moet ik gaan doen, ik wil dit heel graag.

 

Eerste trouwerij

Na lange gesprekkenmet Marielle en andere Babsen is hij begonnen met de cursus. De oud-MAFS deelnemer heeft al een datum om naar uit te kijken: 9 juli staat zijn allereerste trouwerij op de planning.

 

Meest besproken deelnemer

Arjan was de meest besproken deelnemer van afgelopen seizoen, dat net ten einde is gekomen. Hij werd gekoppeld aan Maurice, maar kreeg last van koudwatervrees en kapte het huwelijk heel snel af. En dat schoot niet bij iedereen in het goede keelgat

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder