• Married at First Sight

Oh nee! Heeft Arjan van Married at First Sight nu al koudwatervrees?

Door Redactie
Arjan en Maurice in Married at First Sight

Tijdens het ja-woord misten de trouwe fans van Married at First Sight al een spark tussen Arjan en Maurice. Het koppel maakte heel wat tongen los. En het was ook wel een heel ongemakkelijk aanzicht, maar hé, dat kunnen we ons ook wel voorstellen als je tegenover een vreemde bij het altaar staat. Maar Arjan lijkt zich steeds verder af te keren van Maurice. Koudwatervrees misschien?

Ongemakkelijk

Het druipt er vanaf, letterlijk íedere scène is ongemakkelijk. Van de openingsdans krijgen we zelfs op de bank knikkende knieën en hoe kan het toch dat Maurice zijn bruidegom continu kwijt is?! De reacties op Twitter zijn wederom héél duidelijk… 

“Heel veel” 

Het is wel duidelijk, Arjan vindt alles heel veel. Extra pijnlijk is het dan ook dat Maurice wel heel positief ingesteld is en alle pluspunten blijft zien. Zelfs als de 'aanraakopdracht' Arjan teveel wordt, probeert Maurice hem te blijven supporten. Je ziet aan alles dat hij op zoek is naar liefde en dit experiment graag wil laten slagen. "En ze leefden nog lang en gelukkig", maar of dat voor Arjan en Maurice geldt?

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.