MAFS krijgt nieuwe Videoland-versie: ‘meer juicy’

Experts Married at First Sight

De ontknoping van Married at First Sight staat nog vers in ons geheugen. Toch hebben fans geluk, want er verschijnt binnenkort alweer een nieuw seizoen op Videoland! Seksuologe van het programma, Eveline Stallaart, zegt in de Reality Podcast van RTL Boulevard dat dit seizoen meer lijkt op de Australische versie van het programma: “Het wordt veel meer juicy”Dat belooft wat!

“Past beter bij Nederland”

Vivienne van den Assem vraagt in de podcast waarom het verschil tussen de Nederlandse en Australische versie zo groot is. “Ik zou me kunnen bedenken dat het format in ieder land op een andere manier ingevuld mag worden. Dit format wat wij hebben gepakt past veel beter bij Nederland.”

“Er gebeurt veel meer”

Aan het ‘brave’ format lijkt zomaar eens verandering te komen: “Het MAFS Australia gaat binnenkort komen op Videoland in een Nederlands jasje”. Eveline verwacht dat het seizoen na de zomer te zien is. “Het wordt veel meer juicy, dus dat pure dat moet je ook niet verwachten. Het gaat veel meer om de groep, dus er gebeurt veel meer.”

Wie zijn nog samen?

Nu het vorige seizoen ten einde is, weten we ook hoe het is afgelopen met de huwelijksparen. Rowan en Astleigh zijn nog bij elkaar en wonen samen. Ook Sonny en Dylan zijn nog altijd hoteldebotel. Voor de rest van de koppels liep het helaas wat minder goed af…

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.