MAFS-kijkers niet blij met comeback Martijn en Nicole: 'Niemand zit hierop te wachten!'

Ja hoor! Je dacht er vanaf te zijn, maar Martijn en Nicole zijn nog lang niet klaar met Married at First Sight. Hoewel de twee vroegtijdig van elkaar zijn gescheiden en de ringen met alle plezier zijn ingeleverd, maken de twee een heuse comeback in het programma. Klein probleem: de kijkers zitten daar totáál niet op te wachten!

Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep

Door Lise Knipping
MAFS

Geen zorgen. Ibiza-lovers Martijn en Nicole zullen niet al te snel samen op een uitbundig feestje staan. Ze zijn natuurlijk nog gescheiden en daar komt ook geen verandering in als we de twee mogen geloven. Toch zijn Nicole en 'Ciao Ciao'-Martijn nog voor even terug in Married at First Sight. De camera's komen langs om te vragen hoe het nu gaat met ze!

Nog steeds gescheiden

Geen verrassing dat Nicole en Martijn hartstikke blij zijn dat ze van elkaar af zijn. We zien Martijn in een auto (ja, want de man hoort achter het stuur natuurlijk) met twee vriendinnen. Nicole nodigt een goede vriendin uit om te praten over haar korte huwelijk. Ze kijkt absoluut niet positief terug op haar honeymoon from hell met haar ex-man. Het blijkt dat de twee elkaar nog wel hebben gezien op een verjaardag van een gezamenlijke vriend, maar dat was niet meer dan 'prima' volgens Nicole. 

Helemaal klaar mee!

MAFS-kijkers geven niet zoveel om de inhoud van het fragment, maar zijn vooral bezig met het grote belang van de comeback. Die is er volgens kijkers niet. Ze hebben helemaal geen zin om nog geconfronteerd te worden met de perikelen tussen Martijn en Nicole, want ze waren er pas nét vanaf. "Hadden we niet afgesproken dat Martijn en Nicole gewoon niet meer meedoen nu?", vraagt een kijker zich af op Twitter. Iemand anders heeft hier totaal geen trek in en hoopt op meer beelden van het nieuwe bonus-koppel: "Wij willen meer Stephan en Patricia zien en geen Martijn en Nicole meer!" Een ding is zeker: "Niemand zit hierop te wachten."

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.