Wie zijn Stephan en Patricia, de 'extra' Married at First Sight-deelnemers?

Nu Nicole en Martijn elkaar de tent en het programma Married at First Sight uitgevochten hebben, was er plek voor een nieuw droomkoppel. Stephan en Patricia stapten in het huwelijksbootje en stelden zich nog snel even voor aan de kijker.

Stephan en Patricia in Married at First Sight

Veel slechter dan het bij Nicole en Martijn afliep kan haast niet, maar daar lijkt het op het eerste gezicht ook niet op bij Stephan en Patricia. En wat ook helpt, ze hebben geen overlappende vriendengroepen. Op het eerste gezicht lijken Patricia en Stephan hele zachtaardige types die wat dat betreft bij elkaar passen. Al komen we over Stephan nou ook weer niet zoveel te weten. De kijker is in elk geval wel al dol op de moeder van Patricia.

Zorgzame Brabantse

De 38-jarige Patricia uit het Brabantse Berlicum omschrijft zichzelf als een zorgzaam, nieuwsgierig en sociaal gezelligheidsdier. Ze heeft eerder twee relaties gehad, maar die hebben haar onzeker achtergelaten. Ze vertelt openhartig dat ze verlatingsangst heeft en dat ze is gaan denken dat ze het niet waard is om geliefd te zijn. Patricia heeft wel veel liefde te geven, wat ze ook dagelijks doet in de zorg, waar ze haar roeping zag. Daarvoor heeft ze jaren als kapster gewerkt. En ook Patricia zagen we al eens voorbij komen op tv.

De tekst gaat verder onder de video.

Zwemmende fitboy

De 41-jarige Stephan komt uit Kudelstaart, een plaatsje bij Aalsmeer. Dat Patricia zorgzaam is komt waarschijnlijk best van pas, aangezien Stephan opgroeide met twee oudere zussen boven zich. Over zijn relatieverleden vertelt hij niets, maar hij gaat wel direct uit de kleren in het zwembad. Hij is in het dagelijks leven namelijk zwemleraar. En alsof je daar nog niet fit genoeg van wordt doet hij ook dagelijks aan crossfit. Nu maar hopen dat Patricia hem kan bijhouden.

Married at First Sight zie je op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur bij RTL 4.