Married at First Sight-kijkers dol op moeder van Patricia: 'Nu al een hit!'

De moeders stelen dit seizoen van Married at First Sight al heel vaak de spotlight. Na de lieve woorden van de stijlvolle moeder van François tot het vragenvuur van de moeder van Paula. Daar mag nu nog een naam bij, want de Brabantse nuchterheid van de moeder van Patricia scoort volgens kijkers nu al!

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.

Door Lise Knipping
MAFS

In de aflevering van vanavond maakten we kennis met de bonusmatch in Married at First Sight. Omdat Ibiza-lovers Martijn en Nicole vroegtijdig hun trouwringen inleverden en tekenden voor een scheiding, werd een nieuw koppel geïntroduceerd. Patricia en Stephan ontvingen eerder een afwijzing vanwege gebrek aan plek, maar mogen onverhoopt toch in het huwelijksbootje stappen. 

'Ach, lul nie zo!'

Wanneer Patricia haar moeder belt om te delen dat ze dus tóch wel gaat trouwen, reageert mama op z'n zachtst gezegd nogal verrast. "Ach, lul nie zo!", klinkt het vanaf de telefoon. "Ze hadden toch niemand voor jou?! Houden jullie me nou voor de gek?" Kijkers zijn meteen overtuigd. Niet per se van de match (want dat moet nog maar blijken), maar over de gezelligheid van moeders. 

De tekst gaat verder onder de afbeelding

MAFS
© RTL

Hit

MAFS-kijkers zijn nu al helemaal gek op Patricia's moeder: "Ze is nu al een hit!" Ook maakt ze indruk bij het passen van de jurk. Hoe de man van dochterlief er ook uitziet; "Als hij maar lief is!" Nu kunnen we alleen nog maar hopen op geen vurig tafereel zoals bij de bruiloft van Remco en Paula, maar volgens kijkers moet dat wel goed komen! 

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland.