Joep en moeder in Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joep en moeder in Married at First Sight

MAFS-expert: 'Joep moet zichzelf losmaken van moeder'

|
|

Laatste update:

Er ligt een belangrijke taak op de plank voor Married at First Sight-deelnemer Joep, zo vindt gedragsbioloog Patrick van Veen, die in het gloednieuwe MAFS-expertteam zit. Joep moet volgens hem loskomen van zijn moeder!

Dat vertelt Patrick in gesprek met RTL Boulevard. Joep, die eerder meedeed aan De Bachelorette met Gaby Blaaser, trouwde met Caroline, een MAFS-huwelijk dat de lezers van Veronica Superguide massaal zien falen. Kijkers sloegen vorige week nogal aan op Joep en hoe hij omging met zijn lieve 'moedertje', zoals hij haar de hele tijd noemde. De twee hebben duidelijk een héle goede, hechte band, maar volgens Patrick zal er wel iets moeten veranderen in die relatie...

Loskomen van mama

"Dit zijn typisch starters die voor het eerst echt een serieuze relatie aangaan", zo omschrijft hij Joep en Caroline. "Met het beeld om samen een toekomst op te bouwen." Willen ze écht lekker matchen met elkaar, dan moet er volgens Patrick nog wel wat gebeuren. "Joep moet écht nog zichzelf losmaken van zijn moeder. Caroline is daar al wat verder in, maar ook redelijk onervaren in die relaties."

Arjan en Maurice

Een ander veelbesproken koppel: Maurice en Arjan. De heren zijn nog niet eens op huwelijksreis gegaan, maar scheuren nu al richting de scheidingsafgrond. Vooral Arjan voelt nog hélemaal niets bij Maurice. "Maurice is heel erg van: Dat gaan we rustig aanpakken en onderzoeken. Dat gaan we laten groeien." Dat wringt met hubby Arjan, ziet Patrick. "Arjan zegt: 'Ik wil die klik nú voelen'. We hebben heel erg op het scherpst van de snede gematcht. Dat zie je op dit verschil naar boven komen. Dus dat wordt heel spannend", concludeert Patrick, die stiekem al lang weet hoe de mannen er momenteel voorstaan - de opnames die we momenteel zien, zijn tenslotte maanden oud. 

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder