MAFS-kijkers kunnen het niet meer aan: 'Wat een moederskindje!'

Door Cintha Rood
married at first sight
© RTL 4

Kijkers van Married at First Sight (MAFS) hielden hun eten maar amper binnen wanneer bruidegom Joep met z'n moeder praatte. “Mag ik een teiltje?”

'Koffertjes, hapjes, schoentjes'

Joep en Caroline zijn het vierde en jongste MAFS-stel en dinsdag zagen we de allereerste beelden van hun grote dag. Bruidegom Joep had nogal de neiging om verkleinwoorden te gebruiken. Helemaal vanaf het moment dat zijn moeder binnenwandelde, toen hij zich klaarmaakte voor zijn bruiloft.

“Ik heb m'n koffertjes al bijna gepakt, ik heb m'n eten gemaakt voor de hapjes en schoentjes gepoetst”, vertelde hij haar trots over zijn bezigheden van die ochtend.

MAFS-kijkers kunnen het niet meer aan: 'Wat een moederskindje!'

'Moedertje'

Die verkleinwoorden waren tot daar aan toe, wat kijkers pas echt slecht trokken was het feit dat Joep zijn moeder continu met “moedertje” of "mama'tje" aansprak.

En hoewel Joeps moeder over hem vertelde dat hij “zelfverzekerd is, weet wat hij wil en waar hij voor staat”, hadden kijkers daar duidelijk een andere mening over. Ze vonden hem nogal een moederskindje.

MAFS-kijkers kunnen het niet meer aan: 'Wat een moederskindje!'

Hoe de grote dag van Joep en Caroline eruit ziet en wat de bruid van de relatie van Joep en z'n moeder vindt zie je in de volgende aflevering van MAFS.

De experts van MAFS hebben het voor dit nieuwe seizoen anders aangepakt. Zo is onder andere het wensenlijstje van kandidaten weggooid. Alle veranderingen lees je hier terug. Benieuwd welke koppels waarschijnlijk wel/niet bij elkaar zijn? Hier lees je er meer over.

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.