Chantal en Nikolai

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal en Nikolai
Married at First Sight

MAFS-Chantal en Nikolai ouders geworden van een tweeling: 'Ze doen het heel goed'

|
|

Laatste update:

Niet één, maar twee MAFS-baby's erbij: Chantal en Nikolai hebben een tweeling verwelkomd. De jongetjes moeten nog even aansterken in het ziekenhuis, maar maken het verder goed. 

Mats en Dex

Chantal en Nikolai hebben de MAFS-familie uitgebreid. Op 21 juli is hun tweeling geboren, laat het stel weten via een Instagram-fanaccount van het programma. "Ze moeten nog even wat aansterken in het ziekenhuis, maar ze doen het heel goed!", luidt het bericht. Met de geboorte van hun zoontjes, Mats en Dex, is dochtertje Fenne grote zus geworden. 

Complete schok

Het stel, bekend uit het eerste seizoen van MAFS, droomde lange tijd van gezinsuitbreiding. Chantal onderging een hormoontraject en inseminatie-behandeling, maar raakte uiteindelijk op natuurlijke wijze zwanger. De komst van de tweeling was een grote verrassing!

Liefde op het eerste gezicht

Chantal en Nikolai zijn een van de weinige succesverhalen uit MAFS. Bij het altaar (de eerste keer dat ze elkaar in de ogen keken) schoot Cupido al raak. “Ik ben blij. Ik krijg een heel ontspannen gevoel bij haar. Ze is lekker makkelijk, huiselijk, niet te statig. Een goed gevoel, warm gevoel,” was Nikolai’s eerste reactie nadat hij zijn vrouw heeft ontmoet. Chantal was ook meer dan tevreden met haar match: “Het is een hele mooie jongen, leuke jongen ook, spontaan. Ik zou daar inderdaad wel op kunnen vallen als ik hem zou tegenkomen in de kroeg. Ja, zou wel mijn ding zijn.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder