Arjan Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Arjan Married at First Sight
Married at First SightBN'ersRTLTV

MAFS-Arjan met de dood bedreigd: ‘40 tot 50 keer per dag’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Arjan uit Married at First Sight heeft een heftige periode achter de rug. Nadat het huwelijk tussen hem en Maurice op de klippen liep, ontving hij bakken kritiek. Nu vertelt de bloemist dat hij ook meerdere doodsbedreigingen op zijn dak kreeg.

 

Ongeloof

"Dat het programma mislukt is één ding, dat de experts iets verzonnen hebben vanuit hun visie, prima", zegt Arjan tegen RTL Boulevard over de periode rond de uitzendingen van MAFS. "Maar dat er dan mensen zijn die je dood willen hebben...", zegt hij vol ongeloof. 

 

Enorm geschrokken

Arjan, die eerder al aangaf dat hij door het programma verkeerd werd neergezet, is enorm geschrokken van de bedreigingen. "Echt niet één, maar echt... Ik heb echt doodsbedreigingen gehad. En niet 1, maar 40 tot 50 per dag." En daar bleef het niet bij. Op straat werd hij ook lastiggevallen. "Spugen op straat... Als je op straat loopt spugen ze naar je."  

 

‘Sterker uitgekomen’

Nu gaat het een stuk beter met Arjan. "Ik ben er alleen maar sterker uitgekomen. Ik heb nu zoiets van: ja, ik sta er nog steeds."  De MAFS-deelnemer deelde vorige week het nieuws dat hij bezig is  trouwambtenaar te worden . Een droom die hij al lange tijd heeft.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Lees verder